skip to Main Content

Veiligheidswaarschuwing oplader met speaker DrumZ 3-in-1 powerbank

Een onderdeel van de mobiele oplader voor telefoons en tablets DrumZ 3-in 1 powerbank kan worden aangezien voor een stekker. Als deze ‘stekker’ in het stopcontact wordt gestoken, kan er kortsluiting of een steekvlam ontstaan.

Een powerbank is een kleine mobiele oplader die werkt als een externe batterij. Daarmee kunt u een mobiele telefoon of tablet op uw laptop opladen als er geen stopcontact in de buurt is. Handig voor de vakantie of voor onderweg.

Importeur PF Concept waarschuwt voor mogelijk verkeerd gebruik van de mobiele oplader met speaker DrumZ 3-in-1 powerbank. Dit artikel is op de markt gebracht in de kleuren zwart en wit, onder vermelding van artikelnummer 12359600 en 12359602.

De mobiele oplader heeft een onderdeel dat er uitziet als een stekker, maar dat is het niet. Gebruik van het onderdeel in het stopcontact kan kortsluiting en een steekvlam tot gevolg hebben. Hierdoor kan brand of letsel ontstaan. De importeur roept bezitters van het apparaatje op om dat niet meer te gebruiken. Klanten die het product terugbrengen naar de winkel of terugsturen naar de importeur, krijgen hun geld terug.

Raadpleeg voor meer informatie de poster van het bedrijf op de website van de NVWA.